Bulancak Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer ve Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 1926 Bulancakspor'un akşam idmanını ziyaret ederek takıma moral verdiler.

Bulancak İlçe Stadyumu’nda gerçekleştirilen antrenmana; Kaymakam Tuncer ve Başkan Sıbıç’ın yanı sıra Kulüp Başkanı Mustafa Çolakoğlu, yöneticiler, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Yüksel, İlçe Emniyet Müdürlüğü adına Baş komiser Ramazan Kaya ve İlçe Jandarma Komutan vekili Cengiz Kıran da katıldı.

Ziyaret de, 13 Ağustos Çarşamba günü Erzurum kampına gidecek olan Bulancakspor’a başarı dileklerini ileten Kaymakam Ömer Faruk Tuncer ve protokol üyeleri, antrenman öncesinde Teknik Direktör Bülent Demirkanlı’dan takımın son durumu hakkında bilgi aldı.




Paylaşmayı Unutma!

HABER YORUMLARI

Bu habere Henüz Yorum yapılmamış. İlk sen yorum yap..


YORUM YAPINIZ

* Yorumlarınız kontrol edildikten sonra yayımlanacaktır

 
 
 
 

Bizi Takip Edin

SON HABERLER

1926 Bulancakspor