1926 Bulancakspor Kulübü yöneticileri, Bulancak Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kulüp Başkanı Mustafa Çolakoğlu ile Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir, Kaymakam Tuncer’e 1926 Bulancakspor forması hediye etti.

Ziyarete, 2. Başkan Kadir Akgün, Asbaşkanlar Hüdai Türüdüoğlu, Bekir Nesil, Erdal Bodur, Sinan Yıldız, Basın Sözcüsü Rıfat Turan ve Sportif Direktör Ali Fuat Bakar da katıldı.

Kulüp Başkanı Mustafa Çolakoğlu, ziyaret sırasında Kaymakam Tuncer’e yeni oluşturulan yönetim yapısı hakkında bilgi vererek, yaklaşık 10 gün önce şekillenen yönetimle ilk toplantılarını gerçekleştirdiklerini ve görev dağılımını yaptıklarını belirtti.

Kaymakam Ömer Faruk Tuncer ise Bulancakspor’a destek olmaya hazır olduklarını ifade ederek, her zaman kulübün yanında olacaklarını vurguladı.

Ziyaretin sonunda Başkan Çolakoğlu ve Başkan Yardımcısı Özdemir, Kaymakam Tuncer’e sezonun ilk kombine kartını takdim etti.




Paylaşmayı Unutma!

HABER YORUMLARI

Bu habere Henüz Yorum yapılmamış. İlk sen yorum yap..


YORUM YAPINIZ

* Yorumlarınız kontrol edildikten sonra yayımlanacaktır

 
 
 
 

Bizi Takip Edin

SON HABERLER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Giresunspor