Lakin bu takımın hem teknik ekip değişikliği hem de kendilerine olan güveni kazandı mı ileriye umutla bakılacak bir takım olacağını hep yineledim. Adana Demirspor maçındaki o mücadeleyi görünce o yaş farkını da ortadan kaldırdım. Peki bundan sonraki süreç ne gösterecek? İki önemli deplasman çıkacağız. Bursaspor ve Erzurumspor maçlarında en az hasarı verebilirsek ikinci yarıya kadar toplanacak puanlarla yolumuzu çizeceğiz.
Eğer Giresunspor’a devre arasında forvete iki ve orta sahaya da bir takviye yapabilirsek ikinci yarıda çok daha farklı bir Giresunspor seyredebiliriz. Futbolda can pazarı yaşanırken bazı yönetici kardeşlerimizin de gayretlerini unutmamak lazım. Bu yönetimde yeni bir çehre değişikliği yaşatarak başkanıyla maddi konuları bitirmek ve futbolcu alacaklarını ödemek için uğraşıp duruyor. İsim vermiyorum. Çünkü diğer arkadaşlara saygısızlık yapmış olurum. Diğer yöneticilerinde buradan katkılarını unutmamak lazım. Tabi ki en önemelisi ise sevgili milletvekilerimin gayretleri ile de bazı sıkıntıların aşılacağını düşünüyorum.
Futbol takımına gelince bazı futbolcuların ceza sınırında olması sıkıntı yaratacak gibi gözüküyor. Adriano, Numan, Mehmet Taş, Rusescu ve Ahmet Kesim’in biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor. Maç sonunda flaş röportaj yapmak için Numan’ı çağırdım. Abi ben çıkmayacağım. Çıkacağım zaman ne zaman dersen bu takımın şampiyonluğa koşarken konuşmamı yapacağım demesi inancın bir zaferi olsa gerek. Futbolcuların yüreğine ve mücadelesini görünce alınan üç puandan sonrada o sevinçleri görülmeye değerdi. Biz sadece bu şehrin bir takımı olduğunu anımsatarak herkesin desteğini bekliyoruz.